Dutch-Netherlands
Select your language
  • Tractorpulling Bakel
  • Tractorpulling Bakel
  • Tractorpulling Bakel
Nieuws
Eerste deelnemers NK bekend

Vanaf heden zijn de eerste deelnemers bekend in de Farmstock klasse die zich gekwalificeerd hebben.
Klik op deze link en kies vervolgens de klasse die wilt zien.


De lokale standaardklasse beginnen ook vol te raken op de 11.0 ton na daar zoeken we nog enkele zware jongens die de strijd aandurven in Bakel.
Dus schrijf je vlug in 

De klasseindeling is op vrijdag ook aangepast aangezien er te weinig standaardklasse Trucks zich aanmelden om in Bakel te rijden hebben wij gekozen voor de Compact Diesels op vrijdag

 

 
Start inschrijving lokale standaardklasse

De inschrijving voor de standaardklasse (lokale) voor vrijdag 16 september start online op 01-06-2016

Klik hier dan om in te schrijven

 
Wedstrijd 2016

Wij zijn achter de schermen al weer druk bezig met editie 2016 Tractorpulling Bakel aan de Kivitsbraak 1 in Bakel.Afgelopen jaar waren wij genoodzaakt door allerlei redenen om afscheid te nemen van de competitie Grand National. De opzet was ook anders dan de bezoekers gewend waren maar wij kregen vele positieve berichten dat het de bezoekers en sponsoren goed bevallen was deze opzet, gewoon terug naar basic, geen nonsens maar gezelligheid en betaalbaarheid voor alle partijen. Deze opzet heeft ons weer positieve energie gegeven om deze ingeslagen weg te behouden en zelfs nog iets verder uit te bouwen door op vrijdagavond een wedstrijd te organiseren en zelfs nog wel een Nederlands Kampioenschap Trucks onder de vlag van de NTTO wat een primeur is in Nederland. Op zaterdag hebben wij het Nederlands Kampioenschap Farmstock op boakels grond waar wij zeer content over zijn. Dus je ziet het wel wij zitten niet stil en iedereeen is dan ook welkom op 16 en 17 september 2016 om een skon weekendje Nederlands Kampioenschap NTTO Truck & Tractorpulling te beleven.

Klik hier om het programma te kijken voor 2016

 
«StartVorige1234567VolgendeEinde»

Pagina 7 van 7
Sponsoren
Banner
Banner
Laatste Nieuws