Dutch-Netherlands
Select your language
  • Tractorpulling Bakel
  • Tractorpulling Bakel
  • Tractorpulling Bakel
Nieuws
Derde prijs Standaardwedstrijd 2016

Hartstikke blij met onze derde prijs in de "Standaardwedstrijd van het jaar 2016" georganiseerd door tractorpulling.nl
Vanmiddag ontvingen wij de beker uit handen van Bert de With en van Elina de With een mooi bosje bloemen.

Iedereen die hier aan heeft bijgedragen bedankt voor alles en op naar de volgende editie.

Full Farmstocks & Trucks op 2 en 3 juni 2017 in Bakel

DSC 0573a

 
Standaardklasse NTTO 2017

tt 2015 090a

De NTTO voert vanaf 1 januari 2017 een nieuwe regel in voor de standaardklassen, namelijk: Een standaardklasse deelnemer, die niet woonachtig is in de gemeente van de wedstrijdlocatie of een direct aangrenzende gemeente, moet een geldig persoonlijk lidmaatschap van de NTTO hebben en moet zijn tractor geregistreerd hebben in het online TRS systeem van de NTTO.

Als je dan bijvoorbeeld wilt meerijden in een standaardklasse op de wedstrijd in Wekerom en je woont niet in de gemeente Ede of een direct aangrenzende gemeente, dan moet je, om te kunnen inschrijven voor die wedstrijd, persoonlijk lid zijn van de NTTO en je tractor moet geregistreerd zijn in TRS.

Het registreren van een standaard tractor in TRS is gratis. Het persoonlijk lidmaatschap van de NTTO kost € 48,- per jaar.

Aangezien de inschrijvingen voor de NTTO wedstrijden binnenkort weer zullen gaan starten, is het verstandig om het NTTO lidmaatschap en de registratie in TRS nu alvast te regelen.

Lid worden van de NTTO kan door op de beginpagina van www.ntto.nl linksonder te klikken op de knop "Lid worden?". Op de pagina die daarna verschijnt vul je al je persoonlijke gegevens in en kies je voor "Lid van de NTTO".

Het registreren van een standaard tractor in TRS is pas mogelijk als je het lidmaatschap van de NTTO geregeld hebt. Klik hier voor een beschrijving hoe je een standaard tractor kunt registreren in TRS

Op het moment dat je je standaard tractor geregistreerd hebt in TRS, kun je via het TRS het inschrijfformulier voor een wedstrijd maken. Daar hoef je dan alleen nog een handtekening op te zetten en kun je daarna gemakkelijk inleveren bij de wedstrijdorganisatie.

Als er problemen zijn met het lid worden van de NTTO of het registreren in TRS, stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Bron: www.ntto.nl

 
Stemmen

Vindt jij dat Tractorpulling Bakel de beste wedstrijd van het jaar is?
Stem dan bij de verkiezing “Standaardwedstrijd van het jaar 2016”!
Stemmen doe je via http://www.tractorpulling.nl/informatie/wedstrijd2016.php

klik dan op het eerste item bij 'laatste wijzigingen' en volg de instructies, succes!

 
«StartVorige1234567VolgendeEinde»

Pagina 4 van 7
Sponsoren
Banner
Banner
Laatste Nieuws